Wednesday, June 27, 2007

Mere Semporna

I dag har vaeret en slappe dag, og tiltraengt. Mine ben er tiptop igen efter Mt. Kinabalu.
Jeg har ikke lavet meget andet idag, end rundt i byen og spise mig stop maet, og snakke med de lokale. Jeg er helt tosset med deres tun steak, noget helt helt andet end hvad man finder i koeledisken i Netto. Og paa er prisen ik mere end 4 kr, frisk var havet/grillen, og deres pandekager nam nam kan slet ikke faa nok. Min metebolisme bliver udnyttet til braeste punktet. Jeg er virkelig pjattet med Malaysia, folk her er saa flinke at man naesten skammer sig. Naesten alle hilsen paa en, og ik fordi tror derfor vil koebe deres ting. Er flere gange blevet budt paa mad og kaffe, og saa snakker de engelske ! bonus !
Jeg var desvaerre lidt for langsom ude med at faa booket en dykkertur til Sipadan. Saa his jeg vil dykke der skal jeg vente endnu en dag. Hvilket jeg har lyst til da der er mange ting jeg godt vil naa endnu. Skal bla. se om det er muligt at komme ud paa et meget langt og haardt trek, jeg har laest om. 5 dage i junglen, med en stigning paa 2,5 km. Det kreaver bare jeg finder nogle af dele udgifterne med, ellers er det for dyrt.


Dykker billederne her jeg ikke selv taget, men fandt dem paa computeren. Men alt hvad der er paa billederne har jeg set. Helt fantastisk !


Et par lokale fisker nede ved haven, alt for sjovt at snakke med dem.









No comments: